Remeha Calenta 28c CW4

Home/Remeha/Remeha Calenta 28c CW4

Remeha Calenta 28c CW4

Bel ons voor de prijs

De Remeha Calenta 28c is krachtig, stil en compact.

Vergeet niet de Remeha eTwist thermostaat te bestellen voor slechts € 210,-.

Deze Remeha cv ketel compleet geplaatst ter vervanging van uw bestaande HR ketel met:


  • nieuw drukvat
  • overstortventiel
  • vulkraan
  • gaskraan
  • inlaatcombinatie
  • rookgasafvoer
  • 1 jaar full service garantie
  • 2 jaar materiaal garantieBel ons voor de prijs: 088-5534000
Categorie:

Beschrijving

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water? Krachtig én stil en compact? Innovatieve technologie én betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk? Met de Remeha Calenta in huis kun je gerust de allerhoogste eisen stellen aan jouw cv-ketel. Als combiketel is hij leverbaar in drie comfortklassen. De Calenta is ook als soloketel verkrijgbaar en te combineren met een (bestaande) boiler.Comfort, altijd tot jouw beschikking

Warmte en warm water, non-stop tot jouw beschikking. De speciale Comfort Master besturing zorgt voor een uitermate betrouwbare warmtelevering. Ongeacht wat er gebeurt, zal de Comfort Master het toestel zo lang mogelijk in bedrijf laten om warmte te kunnen blijven leveren.

De Calenta is uitgevoerd met een compacte gietaluminium warmtewisselaar. Dankzij dit technisch hoogstandje is het thuis snel behaaglijk warm en heb je altijd royaal heerlijk warm water tot jouw beschikking. Jouw ligbad is in enkele minuten gevuld zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het energieverbruik, want de Calenta behoort tot de zuinigste cv-ketels van dit moment.

Hoe krachtig hij ook is, de Calenta doet geruisloos zijn werk. En dankzij de energiezuinige, modulerende pomp, lig je niet meer wakker van vervelende stromingsgeluiden in je radiatoren. Deze pomp voldoet aan de eisen van energieklasse A, waardoor je tot zo’n € 50 extra kan besparen ten opzichte van ketels met een standaard aan-uitpomp.

De Calenta doet geruisloos zijn werk

Hoe krachtig hij ook is, de Calenta doet geruisloos zijn werk. En dankzij de modulerende pomp, lig je niet meer wakker van vervelende stromingsgeluiden in je radiatoren.

Extra rendement

Om nog meer rendement uit uw ketel te kunnen halen kunt u diverse opties overwegen.

Vuilfilter

Dit is een filter dat in uw CV leiding wordt gemonteerd, deze zorgt ervoor dat uw verwarmingswater schoon wordt/blijft. Hierdoor komt er geen vuil in uw nieuwe ketel en de doorstroming van uw volledige CV systeem zal beter verlopen.Uw ketel gaat dus langer mee en heeft minder energie nodig om uw huis te verwarmen.

Dit filter plaatsen wij bij installatie van een nieuwe ketel voor €145,-

Smart Thermostaat

Door een slimme thermostaat aan te sluiten op uw nieuwe CV-ketel zal deze verstandiger omgaan met zijn energieverbruik. Omdat hij doormiddel van de smart thermostaat weet hoelang het duurt voordat de gewenste temperatuur bereikt is, zal de ketel zijn stookgedrag hierop aanpassen.

Daarnaast is een slimme thermostaat uitgerust met wifi en kunt u deze op afstand benaderen en aansturen via een app