Aanbod merken CV-ketel

CV ketel kapot of ouder dan 15 jaar?

De Nederlandse Installatie Maatschappij adviseert u om uw cv-ketel binnen 15 jaar te vervangen.
Technisch gesproken is uw ketel na 15 jaar op. Misschien kan hij nog enkele jaren mee, maar de kans op grote en dure reparaties wordt steeds groter. Meestal gaat een ketel defect als hij het hardst nodig is, u moet dan op stel en sprong beslissen: repareren of cv ketel vervangen. De beslissing is dan meestal niet weloverwogen.

De ontwikkelingen bij cv-installaties gaan razendsnel. De rendementen vliegen omhoog en het verbruik van energie omlaag. Als u nog een ‘ouderwetse’ of energievretende ketel, geiser of gasboiler heeft, kan het de moeite lonen eens na te denken over cv ketel vervangen. Wat soms tegenhoudt is niet alleen de prijs, maar ook de overlast van de werkzaamheden. Niet terecht want door een uitgekiend systeem van prefabricage, is de cv ketel vervangen binnen één dag klaar.

Storing?
Aanbiedingen
Onderhoud cv-ketel

Offerte aanvragen

Wij bieden u een offerte aan voor CV ketel vervangen, gebaseerd op onze ervaring in het onderhoud en vervangen van tienduizenden cv-ketels. Na installatie hopen wij het jaarlijks onderhoud (weer) voor u te mogen verzorgen. U kunt er van op aan dat de door ons geadviseerde ketels echt goed zijn, want wij onderhouden uiteraard liever goede dan slechte ketels. Wij leveren u al een cv-combiketel vanaf ca. € 1300,- kompleet gemonteerd.

Ik kies mijn ketel uit

Al een CV-ketel? Wij onderhouden deze graag voor u!

U heeft al een cv-ketel maar zoekt een onderhoudsdienst? Wij staan voor u klaar! Kies één van de abonnementen en wij nemen spoedig contact met u op voor een eerste afspraak.

Aanvragen onderhoud

Gespreid betalen?

Als het kopen van een nieuwe CV ketel net even niet uitkomt en wilt geen CV ketel huren dan hebben wij een mogelijkheid om een gedeelte van het aankoop bedrag gespreid te betalen. Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.
Let op geld lenen kost geld!